Dienas laikā savākti jau vairāk kā 500 paraksti par azartspēļu zāļu aizliegšanu visā Latvijā

Par azartspēļu zāļu aizliegšanu visā Latvijā vienas dienas laikā parakstījušies jau vairāk kā 500 cilvēki. Turpinot parakstu vākšanu šādā tempā, esam pārliecināti, ka izdosies savākt nepieciešamo parakstu skaitu tuvākā mēneša laikā.

Jau ziņojām, ka Jaunā Konservatīvā partija (JKP) sabiedrības iniciatīvu platformā manabalss.lv sākusi parakstu vākšanu par azartspēļu zāļu aizliegšanu visā Latvijas teritorijā, izņemot luksus klases viesnīcas. Pārmaiņas tiks īstenotas, veicot grozījumus Azartspēļu likumā un paredzot, ka turpmāk kazino drīkst ierīkot tikai luksus klases viesnīcās.

“Spēļu elles ir slimība, kura pārņēmusi Latviju. Tu to redzi, visi to apzinās, bet neko nedara. Daudzas “vecās partijas” ir atkarīgas no azartspēļu biznesa sponsoriem, tāpēc izliekas problēmu neredzam vai aizbildinās ar lielajiem nodokļu ieņēmumiem un darba vietām, ko spēļu zāles nodrošina. Cīņā ar politiķiem pret azartspēļu izplatību mums nepieciešams tautas atbalsts, tāpēc rosinājām parakstu vākšanu sabiedrības iniciatīvu platformā manabalss.lv, “stāsta Jaunās konservatīvās partijas (JKP) valdes loceklis un Rīgas domes deputāts Juris Jurašs.

Parakstīties par azartspēļu aizliegšanu iespējams sabiedrības iniciatīvu platformā manabalss.lv https://manabalss.lv/i/1364

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment